Dittes Deller

En nem måde at lave grøntsagsdeller på

Tag posens indhold og hæld op i en skål og tilsæt 3 dl vand og 4 dl hakkede grøntsager og så er du klar til at stege 12 lækre grøntsagsdeller med linsemel.

 

Ingredienser der er til at forstå

I Linser for Livet elsker vi mad hvor man kan forstå ingredienslisten. I Dittes Deller er der linsemel, havregryn, sesam, løg og krydderier. Nemt og simpelt og smager fantastisk : )

 

Minimer madspild

I Dittes Deller skal der 4 dl hakkede eller revne grøntsager. Her er det optimalt lige at få brugt hvad du har i grøntsagsskuffen. Det kunne være porre, gulerødder, selleri, peberfrugt, løg, blomkål, broccoli og spidskål. Svampe og auberginer plejer jeg lige at stege på panden først.

Det kunne også være en rest af ris, bulgur eller kartofler.

Kun fantasien sætter grænser : )

 

Kan også bruges i madpakken 

Når du har stegt dellerne kan de sagtens holde sig køleskabet minimum 5 dage. Du kan også vælge at putte dem i fryseren. En tur på panden når de er tøet op og de er lækre igen. Men de smager også godt kolde i madpakken.