Ca 15 stk.

Det skal du bruge

 50 g gær
 ½ tsk salt
 ½ tsk sirup
 7 dl lunken vand
 1 revet lille squash
 2 dl linsemel
 4 dl fuldkornsspeltmel
 7 dl hvedemel

Sådan gør du

1

Rør gær, salt og sirup ud i lunken vand.

2

Bland squash, linsemel og fuldkornsspeltmel i dejen.

3

Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt.

4

Dejen skal være klistret.

5

Lad dejen hæve minimum en ½ time.

6

Brug en ske til at forme bollerne med. Dyp skeen i vand, så dejen ikke klistre fast.

7

Bag bollerne i ovnen ved 200°C i ca 20-25 minutter.

Tips
8

Brug fx revet gulerod eller revet æble i stedet for squash.

 

 

 

 

Ingredienser

 50 g gær
 ½ tsk salt
 ½ tsk sirup
 7 dl lunken vand
 1 revet lille squash
 2 dl linsemel
 4 dl fuldkornsspeltmel
 7 dl hvedemel

Sådan gør du

1

Rør gær, salt og sirup ud i lunken vand.

2

Bland squash, linsemel og fuldkornsspeltmel i dejen.

3

Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt.

4

Dejen skal være klistret.

5

Lad dejen hæve minimum en ½ time.

6

Brug en ske til at forme bollerne med. Dyp skeen i vand, så dejen ikke klistre fast.

7

Bag bollerne i ovnen ved 200°C i ca 20-25 minutter.

Tips
8

Brug fx revet gulerod eller revet æble i stedet for squash.

Squash boller med linsemel