Squash boller med linsemel
Opskrift på lækre boller med linsemel.
Ca 15 stk.
Det skal du bruge
50 g gær
½ tsk salt
½ tsk sirup
7 dl lunken vand
1 revet lille squash
2 dl linsemel
4 dl fuldkornsspeltmel
7 dl hvedemel
Sådan gør du
1Rør gær, salt og sirup ud i lunken vand.
2Bland squash, linsemel og fuldkornsspeltmel i dejen.
3Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt.
4Dejen skal være klistret.
5Lad dejen hæve minimum en ½ time.
6Brug en ske til at forme bollerne med. Dyp skeen i vand, så dejen ikke klistre fast.
7Bag bollerne i ovnen ved 200°C i ca 20-25 minutter.
Tips
8Brug fx revet gulerod eller revet æble i stedet for squash.


Ingredienser
50 g gær
½ tsk salt
½ tsk sirup
7 dl lunken vand
1 revet lille squash
2 dl linsemel
4 dl fuldkornsspeltmel
7 dl hvedemel
Sådan gør du
1Rør gær, salt og sirup ud i lunken vand.
2Bland squash, linsemel og fuldkornsspeltmel i dejen.
3Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt.
4Dejen skal være klistret.
5Lad dejen hæve minimum en ½ time.
6Brug en ske til at forme bollerne med. Dyp skeen i vand, så dejen ikke klistre fast.
7Bag bollerne i ovnen ved 200°C i ca 20-25 minutter.
Tips
8Brug fx revet gulerod eller revet æble i stedet for squash.
Squash boller med linsemel