Opskrift på lækre boller med linsemel.
Ca 15 stk.

Det skal du bruge
Sådan gør du
Rør gær, salt og sirup ud i lunken vand.
Bland squash, linsemel og fuldkornsspeltmel i dejen.
Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt.
Dejen skal være klistret.
Lad dejen hæve minimum en ½ time.
Brug en ske til at forme bollerne med. Dyp skeen i vand, så dejen ikke klistre fast.
Bag bollerne i ovnen ved 200°C i ca 20-25 minutter.
Brug fx revet gulerod eller revet æble i stedet for squash.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør gær, salt og sirup ud i lunken vand.
Bland squash, linsemel og fuldkornsspeltmel i dejen.
Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt.
Dejen skal være klistret.
Lad dejen hæve minimum en ½ time.
Brug en ske til at forme bollerne med. Dyp skeen i vand, så dejen ikke klistre fast.
Bag bollerne i ovnen ved 200°C i ca 20-25 minutter.
Brug fx revet gulerod eller revet æble i stedet for squash.