Opskriften på linse og ærte spirer er super nem at lave og spirerne smager fantastisk. Og så er de sprængfyldt med næringsstoffer.
Det skal du bruge
Sådan gør du
Sæt linserne eller ærterne i blød i en skål med koldt vand natten over. Lad skålen stå på køkkenbordet.
Hæld linserne eller ærterne i en spirer kasse. Hvis du ikke har en spire kasse så fortvivl ikke.
Så hæld linserne eller ærterne over i en si med en skål under og et viske stykke over. Lad spirerne stå ved stuetemperatur og ikke direkte i solen.
Skyld linserne eller ærterne 1 til 2 gange om dagen, så de ikke tørrer ud.
Efter 2 til 3 dage er spirene færdige. Hvis man er i tvivl, så bare smag på dem. Er de bløde, så er de klar.
Når man ikke vil have at spirerne skal gro mere, sætter man dem i køleskabet
Ingredienser
Sådan gør du
Sæt linserne eller ærterne i blød i en skål med koldt vand natten over. Lad skålen stå på køkkenbordet.
Hæld linserne eller ærterne i en spirer kasse. Hvis du ikke har en spire kasse så fortvivl ikke.
Så hæld linserne eller ærterne over i en si med en skål under og et viske stykke over. Lad spirerne stå ved stuetemperatur og ikke direkte i solen.
Skyld linserne eller ærterne 1 til 2 gange om dagen, så de ikke tørrer ud.
Efter 2 til 3 dage er spirene færdige. Hvis man er i tvivl, så bare smag på dem. Er de bløde, så er de klar.
Når man ikke vil have at spirerne skal gro mere, sætter man dem i køleskabet