Linse spirer smager fantastisk og er super nemme selv at lave. Og så er de sprængfyldt med næringsstoffer.

Det skal du bruge
Sådan gør du
Sæt linserne i blød i en skål med koldt vand natten over. Lad skålen stå på køkkenbordet.
Hæld linserne i en spirer kasse. Hvis du ikke har en spire kasse så fortvivl ikke.
Så hæld linserne over i en si med en skål under og et viske stykke over. Lad spirerne stå ved stuetemperatur og ikke direkte i solen.
Skyld linserne 1 til 2 gange om dagen, så de ikke tørrer ud.
Efter 2 til 3 dage er spirene færdige. Hvis man er i tvivl, så bare smag på dem. Er de bløde, så er de klar.
Når man ikke vil have at linse spirerne skal gro mere, sætter man dem i køleskabet
Ingredienser
Sådan gør du
Sæt linserne i blød i en skål med koldt vand natten over. Lad skålen stå på køkkenbordet.
Hæld linserne i en spirer kasse. Hvis du ikke har en spire kasse så fortvivl ikke.
Så hæld linserne over i en si med en skål under og et viske stykke over. Lad spirerne stå ved stuetemperatur og ikke direkte i solen.
Skyld linserne 1 til 2 gange om dagen, så de ikke tørrer ud.
Efter 2 til 3 dage er spirene færdige. Hvis man er i tvivl, så bare smag på dem. Er de bløde, så er de klar.
Når man ikke vil have at linse spirerne skal gro mere, sætter man dem i køleskabet