24 42 02 84 (Hverdage kl. 9-15) ditte@linserforlivet.dk

Opskriften på linse og ærte spirer er super nem at lave og spirerne smager fantastisk. Og så er de sprængfyldt med næringsstoffer.

Det skal du bruge

 1 dl linser eller ærter

Sådan gør du

1

Sæt linserne eller ærterne i blød i en skål med koldt vand natten over. Lad skålen stå på køkkenbordet.

2

Hæld linserne eller ærterne i en spirer kasse. Hvis du ikke har en spire kasse så fortvivl ikke.
Så hæld linserne eller ærterne over i en si med en skål under og et viske stykke over. Lad spirerne stå ved stuetemperatur og ikke direkte i solen.

3

Skyld linserne eller ærterne 1 til 2 gange om dagen, så de ikke tørrer ud.

4

Efter 2 til 3 dage er spirene færdige. Hvis man er i tvivl, så bare smag på dem. Er de bløde, så er de klar.

5

Når man ikke vil have at spirerne skal gro mere, sætter man dem i køleskabet

 

 

 

 

Ingredienser

 1 dl linser eller ærter

Sådan gør du

1

Sæt linserne eller ærterne i blød i en skål med koldt vand natten over. Lad skålen stå på køkkenbordet.

2

Hæld linserne eller ærterne i en spirer kasse. Hvis du ikke har en spire kasse så fortvivl ikke.
Så hæld linserne eller ærterne over i en si med en skål under og et viske stykke over. Lad spirerne stå ved stuetemperatur og ikke direkte i solen.

3

Skyld linserne eller ærterne 1 til 2 gange om dagen, så de ikke tørrer ud.

4

Efter 2 til 3 dage er spirene færdige. Hvis man er i tvivl, så bare smag på dem. Er de bløde, så er de klar.

5

Når man ikke vil have at spirerne skal gro mere, sætter man dem i køleskabet

Notes

Lav dine egne spirer – af hele linser og ærter

Skriv dig op til nyhedsbrev og få 15% i rabat

Du modtager en rabatkode på mail og kan bruge den en gang til køb i butikken her på siden. 

Tak for din tilmelding, du modtager en mail om lidt med rabatkoden.