Quinoa er en super ingrediens i en salat, som et mættende element. Med grønkålens bid og flotte farve, appelsinens syrlighed og de ristede græskarkerners sprødhed får du tilsammen en rigtig lækker salat.
Det skal du bruge
Sådan gør du
1 dl quinoa til 2 dl vand. Kog i 12-15 minutter og lad quinoaen køle af.
Rist græskarkernerne på en pande med lidt olie og salt. Lad dem køle af.
Skær stænglerne fra grønkålen og snit grønkålen.
Pil appelsinen og skær den i tern.
Bland alle delene sammen i en skål og vend salaten med lidt olivenolie.
Ingredienser
Sådan gør du
1 dl quinoa til 2 dl vand. Kog i 12-15 minutter og lad quinoaen køle af.
Rist græskarkernerne på en pande med lidt olie og salt. Lad dem køle af.
Skær stænglerne fra grønkålen og snit grønkålen.
Pil appelsinen og skær den i tern.
Bland alle delene sammen i en skål og vend salaten med lidt olivenolie.