Quinoa salat med appelsin, græskarkerner og grønkål
Quinoa er en super ingrediens i en salat, som et mættende element. Med grønkålens bid og flotte farve, appelsinens syrlighed og de ristede græskarkerners sprødhed får du tilsammen en rigtig lækker salat.
Det skal du bruge
3 dl kogt quinoa (svarer til 1 dl tørret quinoa)
3 stængler af grønkål
1 appelsin skåret i tern
1 dl græskarkerner
Sådan gør du
11 dl quinoa til 2 dl vand. Kog i 12-15 minutter og lad quinoaen køle af.
2Rist græskarkernerne på en pande med lidt olie og salt. Lad dem køle af.
3Skær stænglerne fra grønkålen og snit grønkålen.
4Pil appelsinen og skær den i tern.
5Bland alle delene sammen i en skål og vend salaten med lidt olivenolie.


Ingredienser
3 dl kogt quinoa (svarer til 1 dl tørret quinoa)
3 stængler af grønkål
1 appelsin skåret i tern
1 dl græskarkerner
Sådan gør du
11 dl quinoa til 2 dl vand. Kog i 12-15 minutter og lad quinoaen køle af.
2Rist græskarkernerne på en pande med lidt olie og salt. Lad dem køle af.
3Skær stænglerne fra grønkålen og snit grønkålen.
4Pil appelsinen og skær den i tern.
5Bland alle delene sammen i en skål og vend salaten med lidt olivenolie.
Quinoa salat med appelsin, græskarkerner og grønkål