Print Options:

Pizzadej med linsemel

2 store pizza'er

 25 g gær
 1 tsk salt
 3 dl lunken vand
 1 dl linsemel
 1 dl havregryn
 1 dl fuldkornsspeltmel
 4 dl hvedemel
1

Rør gær og salt ud i vandet.

2

Tilsæt linsemel, havregryn og fuldkornsspeltmel og rør rundt.

3

Rør 2-3 dl af hvedemelet i dejen.

4

Vend dejen ud på bordet og ælt resten af hvedemelet i dejen.

5

Hvis 4 dl hvedemel ikke er nok, så tilsæt ekstra til dejen, indtil den ikke klistre.

6

Rul dejen ud og put fyld på.

7

Bag i ovnen ved 25° C i ca 10-15 minutter.

Tips
8

Hvis man ikke har fuldkornsspeltmel, kan man bruge ekstra havregryn og linsemel.

9

Lav pizza'erne på sten i grillen, så de bliver ekstra sprøde.