Opskrift på pizza dej til 2 store pizza'er.
Det skal du bruge
Sådan gør du
Rør gær og salt ud i vandet.
Tilsæt linsemel, havregryn og fuldkornsspeltmel og rør rundt.
Rør 2-3 dl af hvedemelet i dejen.
Vend dejen ud på bordet og ælt resten af hvedemelet i dejen.
Hvis 4 dl hvedemel ikke er nok, så tilsæt ekstra til dejen, indtil den ikke klistre.
Rul dejen ud og put fyld på.
Bag i ovnen ved 25° C i ca 10-15 minutter.
Hvis man ikke har fuldkornsspeltmel, kan man bruge ekstra havregryn og linsemel.
Lav pizza'erne på sten i grillen, så de bliver ekstra sprøde.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør gær og salt ud i vandet.
Tilsæt linsemel, havregryn og fuldkornsspeltmel og rør rundt.
Rør 2-3 dl af hvedemelet i dejen.
Vend dejen ud på bordet og ælt resten af hvedemelet i dejen.
Hvis 4 dl hvedemel ikke er nok, så tilsæt ekstra til dejen, indtil den ikke klistre.
Rul dejen ud og put fyld på.
Bag i ovnen ved 25° C i ca 10-15 minutter.
Hvis man ikke har fuldkornsspeltmel, kan man bruge ekstra havregryn og linsemel.
Lav pizza'erne på sten i grillen, så de bliver ekstra sprøde.