Morgengrød med quinoa og hampefrøskaller
En fyldig og nærende grød, som er super er starte dagen på.
Til 2 personer.
Det skal du bruge
1 ½ dl havregryn
½ dl quinoa
1 spsk hampefrøskaller
4 dl vand
½ tsk salt
Sådan gør du
1Put alle ingredienserne i en gryde om aftenen og lad grøden trække til næste dag.
2Du kan sagtens lade gryden stå på køkkenbordet med låg på, eller stille den på køl.
3Om morgenen koger du grøden op ved middelvarme, til den er tyk.
Tips
4Top din grød op med frisk frugt som banan, appelsin og æble, skåret i tern.
5Topping kan også være rosiner, gojibær, chiafrø, græskarkerner og nødder.


Ingredienser
1 ½ dl havregryn
½ dl quinoa
1 spsk hampefrøskaller
4 dl vand
½ tsk salt
Sådan gør du
1Put alle ingredienserne i en gryde om aftenen og lad grøden trække til næste dag.
2Du kan sagtens lade gryden stå på køkkenbordet med låg på, eller stille den på køl.
3Om morgenen koger du grøden op ved middelvarme, til den er tyk.
Tips
4Top din grød op med frisk frugt som banan, appelsin og æble, skåret i tern.
5Topping kan også være rosiner, gojibær, chiafrø, græskarkerner og nødder.
Morgengrød med quinoa og hampefrøskaller