En fyldig og nærende grød, som er super er starte dagen på.
Til 2 personer.

Det skal du bruge
Sådan gør du
Put alle ingredienserne i en gryde om aftenen og lad grøden trække til næste dag.
Du kan sagtens lade gryden stå på køkkenbordet med låg på, eller stille den på køl.
Om morgenen koger du grøden op ved middelvarme, til den er tyk.
Top din grød op med frisk frugt som banan, appelsin og æble, skåret i tern.
Topping kan også være rosiner, gojibær, chiafrø, græskarkerner og nødder.
Ingredienser
Sådan gør du
Put alle ingredienserne i en gryde om aftenen og lad grøden trække til næste dag.
Du kan sagtens lade gryden stå på køkkenbordet med låg på, eller stille den på køl.
Om morgenen koger du grøden op ved middelvarme, til den er tyk.
Top din grød op med frisk frugt som banan, appelsin og æble, skåret i tern.
Topping kan også være rosiner, gojibær, chiafrø, græskarkerner og nødder.