Lav dine egne grøntsags nuggets med linsemel. Når du først kommer i gang er det ikke til at stoppe...og pas på de mætter mega godt.

Det skal du bruge
Sådan gør du
Rør linsemel og vand sammen til klumperne er væk.
Bland resten i på nær squashen.
Dejen er ret tyk.
Varm olie op på panden. Der skal være godt med olie på panden.
Tag 1 skive squash og put en god klat dej på.
Put den på panden med dejsiden nedad.
Tilføj en klat dej ovenpå så der nu er dej på begge sider.
Vend dem jævnligt til de er gyldne og sprøde på begge sider.
Skift smagen ud. Prøv fx med karry, koriander eller citron. Friske krydderurter som som timian eller rosmarin. Ingefær og hvidløg.
Man kan også bruge andre grøntsager som fx aubergine, løg eller porre.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør linsemel og vand sammen til klumperne er væk.
Bland resten i på nær squashen.
Dejen er ret tyk.
Varm olie op på panden. Der skal være godt med olie på panden.
Tag 1 skive squash og put en god klat dej på.
Put den på panden med dejsiden nedad.
Tilføj en klat dej ovenpå så der nu er dej på begge sider.
Vend dem jævnligt til de er gyldne og sprøde på begge sider.
Skift smagen ud. Prøv fx med karry, koriander eller citron. Friske krydderurter som som timian eller rosmarin. Ingefær og hvidløg.
Man kan også bruge andre grøntsager som fx aubergine, løg eller porre.