Lav dine egne grøntsags nuggets med linsemel. Når du først kommer i gang er det ikke til at stoppe...og pas på de mætter mega godt.

Det skal du bruge

 1 dl linsemel
 1 dl vand
 2 tsk hakket hvidløg
 1 spsk hakket kapers
 1 spsk hakket jalapenos
 1 spsk citronsaft
 Salt og peber
 10 skive(r) squash af 1 cm
 Olie til stegning fx raps

Sådan gør du

1

Rør linsemel og vand sammen til klumperne er væk.

2

Bland resten i på nær squashen.

3

Dejen er ret tyk.

4

Varm olie op på panden. Der skal være godt med olie på panden.

5

Tag 1 skive squash og put en god klat dej på.

6

Put den på panden med dejsiden nedad.

7

Tilføj en klat dej ovenpå så der nu er dej på begge sider.

8

Vend dem jævnligt til de er gyldne og sprøde på begge sider.

Tips
9

Skift smagen ud. Prøv fx med karry, koriander eller citron. Friske krydderurter som som timian eller rosmarin. Ingefær og hvidløg.

10

Man kan også bruge andre grøntsager som fx aubergine, løg eller porre.

 

Ingredienser

 1 dl linsemel
 1 dl vand
 2 tsk hakket hvidløg
 1 spsk hakket kapers
 1 spsk hakket jalapenos
 1 spsk citronsaft
 Salt og peber
 10 skive(r) squash af 1 cm
 Olie til stegning fx raps

Sådan gør du

1

Rør linsemel og vand sammen til klumperne er væk.

2

Bland resten i på nær squashen.

3

Dejen er ret tyk.

4

Varm olie op på panden. Der skal være godt med olie på panden.

5

Tag 1 skive squash og put en god klat dej på.

6

Put den på panden med dejsiden nedad.

7

Tilføj en klat dej ovenpå så der nu er dej på begge sider.

8

Vend dem jævnligt til de er gyldne og sprøde på begge sider.

Tips
9

Skift smagen ud. Prøv fx med karry, koriander eller citron. Friske krydderurter som som timian eller rosmarin. Ingefær og hvidløg.

10

Man kan også bruge andre grøntsager som fx aubergine, løg eller porre.

Linsenuggets med squash