Lækkert til jul, men kan sagtens bruges hele året.
Det skal du bruge
Sådan gør du
Kog linserne og sig vandet fra.
Rist nødderne på panden, så de får lidt farve, blend dem til mel og stil melet til side.
Kom linser, peanutbutter, sirup, kardemomme, vanilje, saft, revet skal af appelsin og chokolade i blenderen og blend det sammen.
Bland konfekt massen sammen med nøddemelet i en skål og stil det på køl i ca 30 minutter.
Form konfekten, som du ønsker og overtræk den tilsidst med chokolade.
Opbevar linsekonfekten på køl. Den kan holde sig i 5 dage.
Hvis du laver en større portion, kan du sagtens putte konfekten i fryseren, så det er nemt til næste gang.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog linserne og sig vandet fra.
Rist nødderne på panden, så de får lidt farve, blend dem til mel og stil melet til side.
Kom linser, peanutbutter, sirup, kardemomme, vanilje, saft, revet skal af appelsin og chokolade i blenderen og blend det sammen.
Bland konfekt massen sammen med nøddemelet i en skål og stil det på køl i ca 30 minutter.
Form konfekten, som du ønsker og overtræk den tilsidst med chokolade.
Opbevar linsekonfekten på køl. Den kan holde sig i 5 dage.
Hvis du laver en større portion, kan du sagtens putte konfekten i fryseren, så det er nemt til næste gang.