En nem og sprød måde at få linser ind i sin morgenmad på.
Det skal du bruge
Sådan gør du
Bland alle de tørre ingredienser sammen med de kogte linser på en bageplade med bagepapir på.
Tilføj sirup og rør rundt.
Bag linse muslien i ovnen ved 175 °C varmluft i ca. 20 til 25 min.
Rør løbende rundt i muslien, mens den er i ovnen.
Lad den færdige linse musli køle af, inden den kommes i en lufttæt beholder, for at bevarer dens sprødhed.
Prøv at blande andre ingredienser i din musli som fx kokosflager, hamepfrøskaller, solsikkerkerner, quinoa eller græskarkerner.
Prøv også at tilføje ingefærpulver og kardemomme.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland alle de tørre ingredienser sammen med de kogte linser på en bageplade med bagepapir på.
Tilføj sirup og rør rundt.
Bag linse muslien i ovnen ved 175 °C varmluft i ca. 20 til 25 min.
Rør løbende rundt i muslien, mens den er i ovnen.
Lad den færdige linse musli køle af, inden den kommes i en lufttæt beholder, for at bevarer dens sprødhed.
Prøv at blande andre ingredienser i din musli som fx kokosflager, hamepfrøskaller, solsikkerkerner, quinoa eller græskarkerner.
Prøv også at tilføje ingefærpulver og kardemomme.