Jeg har fået inspiration til opskriften fra Pure Dansk som ligesom mig har en kæmpe passion for bælgfrugter. Læs mere om Pure Dansk på www.puredansk.dk
Du kan finde Pure Dansks oprindelige opskrift på deres Instagram profil her www.instagram.com/puredansk/

 1 dl kogte Samsø linser
 3 dl havregryn
 1 dl hele hampefrø
 1 dl hørfrø
 1 dl hakkede nødder fx hasselnødder
 1 tsk kanel
 1 tsk vaniljesukker
 1 dl sirup/honning

1

Bland alle de tørre ingredienser sammen.

2

Tilføj sirup/honning og rør rundt.

3

Hæld det ud på en bageplade med bagepapir.

4

Bag linse granolaen i ovnen ved 175 °C varmluft i ca 20 til 25 min.

5

Rør ind imellem i granolaen mens den er i ovnen.

6

Lad den færdige granola køle af inden den puttes i en lufttæt beholder for at bevarer dens sprødhed.

Ingredienser

 1 dl kogte Samsø linser
 3 dl havregryn
 1 dl hele hampefrø
 1 dl hørfrø
 1 dl hakkede nødder fx hasselnødder
 1 tsk kanel
 1 tsk vaniljesukker
 1 dl sirup/honning

Sådan gør du

1

Bland alle de tørre ingredienser sammen.

2

Tilføj sirup/honning og rør rundt.

3

Hæld det ud på en bageplade med bagepapir.

4

Bag linse granolaen i ovnen ved 175 °C varmluft i ca 20 til 25 min.

5

Rør ind imellem i granolaen mens den er i ovnen.

6

Lad den færdige granola køle af inden den puttes i en lufttæt beholder for at bevarer dens sprødhed.

Linse granola