24 42 02 84 (Hverdage kl. 9-15) ditte@linserforlivet.dk

En nem og sprød måde at få linser ind i sin morgenmad på.

Det skal du bruge

 1 dl kogte linser (svarer til ½ dl tørrede linser)
 3 dl havregryn
 1 dl hørfrø
 1 dl hakkede nødder fx hasselnødder eller mandler
 1 tsk kanel
 1 tsk vaniljesukker
 ½ dl sirup

Sådan gør du

1

Bland alle de tørre ingredienser sammen med de kogte linser på en bageplade med bagepapir på.

2

Tilføj sirup og rør rundt.

3

Bag linse muslien i ovnen ved 175 °C varmluft i ca. 20 til 25 min.

4

Rør løbende rundt i muslien, mens den er i ovnen.

5

Lad den færdige linse musli køle af, inden den kommes i en lufttæt beholder, for at bevarer dens sprødhed.

Tips
6

Prøv at blande andre ingredienser i din musli som fx kokosflager, hamepfrøskaller, solsikkerkerner, quinoa eller græskarkerner.

7

Prøv også at tilføje ingefærpulver og kardemomme.

 

 

 

 

Ingredienser

 1 dl kogte linser (svarer til ½ dl tørrede linser)
 3 dl havregryn
 1 dl hørfrø
 1 dl hakkede nødder fx hasselnødder eller mandler
 1 tsk kanel
 1 tsk vaniljesukker
 ½ dl sirup

Sådan gør du

1

Bland alle de tørre ingredienser sammen med de kogte linser på en bageplade med bagepapir på.

2

Tilføj sirup og rør rundt.

3

Bag linse muslien i ovnen ved 175 °C varmluft i ca. 20 til 25 min.

4

Rør løbende rundt i muslien, mens den er i ovnen.

5

Lad den færdige linse musli køle af, inden den kommes i en lufttæt beholder, for at bevarer dens sprødhed.

Tips
6

Prøv at blande andre ingredienser i din musli som fx kokosflager, hamepfrøskaller, solsikkerkerner, quinoa eller græskarkerner.

7

Prøv også at tilføje ingefærpulver og kardemomme.

Notes

Musli med linser

Skriv dig op til nyhedsbrev og få 15% i rabat

Du modtager en rabatkode på mail og kan bruge den en gang til køb i butikken her på siden. 

Tak for din tilmelding, du modtager en mail om lidt med rabatkoden.