24 42 02 84 (Hverdage kl. 9-15) ditte@linserforlivet.dk

Opskrift på sprødt, lækkert, mættende og nemt knækbrød.

Det skal du bruge

 1 dl linsemel (eller ærtemel)
 1 dl havregryn
 1 dl boghvedemel (eller hvedemel)
 1 dl solsikkekerner
 1 dl græskarkerner
 1 dl sesam
 1 dl hørfrø
 1,50 tsk salt
 0,50 dl rapsolie
 3 dl vand

Sådan gør du

1

Hæld alle de tørre ingredienser i en skål.

2

Tilsæt vand og olie og rør sammen.

3

Fordel dejen på 2 bageplader med bagepapir.

4

Smør dejen ud på bagepladen med en dejskraber.

5

Bag i ovnen ca 30 min ved 180 °C ved varmluft.

Tips
6

Knækbrødet kan med fordel forskæres efter 10 min i ovnen, så det er nemmere at knække i firkantet stykker efter det er bagt.

7

Hvis man ikke har alle 4 slags kerner så bare brug dem du har så længe der er 4 dl i alt.

8

Opbevar knækbrødet i en lufttæt dåse så det bevarer sin sprødhed længere.

 

 

 

 

Ingredienser

 1 dl linsemel (eller ærtemel)
 1 dl havregryn
 1 dl boghvedemel (eller hvedemel)
 1 dl solsikkekerner
 1 dl græskarkerner
 1 dl sesam
 1 dl hørfrø
 1,50 tsk salt
 0,50 dl rapsolie
 3 dl vand

Sådan gør du

1

Hæld alle de tørre ingredienser i en skål.

2

Tilsæt vand og olie og rør sammen.

3

Fordel dejen på 2 bageplader med bagepapir.

4

Smør dejen ud på bagepladen med en dejskraber.

5

Bag i ovnen ca 30 min ved 180 °C ved varmluft.

Tips
6

Knækbrødet kan med fordel forskæres efter 10 min i ovnen, så det er nemmere at knække i firkantet stykker efter det er bagt.

7

Hvis man ikke har alle 4 slags kerner så bare brug dem du har så længe der er 4 dl i alt.

8

Opbevar knækbrødet i en lufttæt dåse så det bevarer sin sprødhed længere.

Notes

Knækbrød med linsemel

Skriv dig op til nyhedsbrev og få 15% i rabat

Du modtager en rabatkode på mail og kan bruge den en gang til køb i butikken her på siden. 

Tak for din tilmelding, du modtager en mail om lidt med rabatkoden.