Opskrift på sprødt, lækkert, mættende og nemt knækbrød.
Det skal du bruge
Sådan gør du
Hæld alle de tørre ingredienser i en skål.
Tilsæt vand og olie og rør sammen.
Fordel dejen på 2 bageplader med bagepapir.
Smør dejen ud på bagepladen med en dejskraber.
Bag i ovnen ca 30 min ved 180 °C ved varmluft.
Knækbrødet kan med fordel forskæres efter 10 min i ovnen, så det er nemmere at knække i firkantet stykker efter det er bagt.
Hvis man ikke har alle 4 slags kerner så bare brug dem du har så længe der er 4 dl i alt.
Opbevar knækbrødet i en lufttæt dåse så det bevarer sin sprødhed længere.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld alle de tørre ingredienser i en skål.
Tilsæt vand og olie og rør sammen.
Fordel dejen på 2 bageplader med bagepapir.
Smør dejen ud på bagepladen med en dejskraber.
Bag i ovnen ca 30 min ved 180 °C ved varmluft.
Knækbrødet kan med fordel forskæres efter 10 min i ovnen, så det er nemmere at knække i firkantet stykker efter det er bagt.
Hvis man ikke har alle 4 slags kerner så bare brug dem du har så længe der er 4 dl i alt.
Opbevar knækbrødet i en lufttæt dåse så det bevarer sin sprødhed længere.