En nem ret med masser af mæthed. Super i madpakken.
Ca. 8 små omeletter.

Det skal du bruge
Sådan gør du
Rør æggene ud i en skål.
Tilsæt vand og pisk sammen.
Rør linsemel og havregryn i.
Tilsæt grøntsager, salt og peber og rør rundt.
Steg omeletterne på en varm pande med olie. Lav evt små omeletter ligesom amerikanske pandekager.
Man kan også vælge at putte dem i muffiensforme og bage dem i ovnen på 200° C i ca 20 minutter.
De kan sagtens bruges kolde i madpakken.
Skift grøntsagerne ud med fx svampe, spinat, peberfrugt, spidskål eller gulerod.
Krydr evt med friske krydderurter, paprika, hvidløg eller soltørret tomater.
Man kan også sagtens bruge frosne blomkålsris, hvis det nu skal gå hurtigt.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør æggene ud i en skål.
Tilsæt vand og pisk sammen.
Rør linsemel og havregryn i.
Tilsæt grøntsager, salt og peber og rør rundt.
Steg omeletterne på en varm pande med olie. Lav evt små omeletter ligesom amerikanske pandekager.
Man kan også vælge at putte dem i muffiensforme og bage dem i ovnen på 200° C i ca 20 minutter.
De kan sagtens bruges kolde i madpakken.
Skift grøntsagerne ud med fx svampe, spinat, peberfrugt, spidskål eller gulerod.
Krydr evt med friske krydderurter, paprika, hvidløg eller soltørret tomater.
Man kan også sagtens bruge frosne blomkålsris, hvis det nu skal gå hurtigt.