En nem ret med masser af mæthed. Super i madpakken.

Ca. 8 små omeletter.

Det skal du bruge

 2 æg
 1 dl vand
 1 dl linsemel
 1 dl havregryn
 2 dl hakkede grøntsager (fx løg og blomkål)
 salt og peber

Sådan gør du

1

Rør æggene ud i en skål.

2

Tilsæt vand og pisk sammen.

3

Rør linsemel og havregryn i.

4

Tilsæt grøntsager, salt og peber og rør rundt.

5

Steg omeletterne på en varm pande med olie. Lav evt små omeletter ligesom amerikanske pandekager.

6

Man kan også vælge at putte dem i muffiensforme og bage dem i ovnen på 200° C i ca 20 minutter.

7

De kan sagtens bruges kolde i madpakken.

Tips
8

Skift grøntsagerne ud med fx svampe, spinat, peberfrugt, spidskål eller gulerod.

9

Krydr evt med friske krydderurter, paprika, hvidløg eller soltørret tomater.

10

Man kan også sagtens bruge frosne blomkålsris, hvis det nu skal gå hurtigt.

 

 

 

 

Ingredienser

 2 æg
 1 dl vand
 1 dl linsemel
 1 dl havregryn
 2 dl hakkede grøntsager (fx løg og blomkål)
 salt og peber

Sådan gør du

1

Rør æggene ud i en skål.

2

Tilsæt vand og pisk sammen.

3

Rør linsemel og havregryn i.

4

Tilsæt grøntsager, salt og peber og rør rundt.

5

Steg omeletterne på en varm pande med olie. Lav evt små omeletter ligesom amerikanske pandekager.

6

Man kan også vælge at putte dem i muffiensforme og bage dem i ovnen på 200° C i ca 20 minutter.

7

De kan sagtens bruges kolde i madpakken.

Tips
8

Skift grøntsagerne ud med fx svampe, spinat, peberfrugt, spidskål eller gulerod.

9

Krydr evt med friske krydderurter, paprika, hvidløg eller soltørret tomater.

10

Man kan også sagtens bruge frosne blomkålsris, hvis det nu skal gå hurtigt.

Grøntsagsomelet med linsemel