Få tømt grøntsags skuffen og få lækre deller.
Ca. 10 stk

Det skal du bruge
Sådan gør du
Rør linsemel, havregryn og sesamfrø sammen.
Tilsæt vand. Rør dejen til den er jævn og uden klumper.
Tilsæt grøntsager, hvidløg, salt og krydderier. Dejen er nu som en tyk grød.
Steg dellerne på panden med olie til de er sprøde og gyldne på begge sider.
Grøntsagsdellerne er gode både varme og kolde. Fx også i en madpakke.
Prøv at udskifte de nævnte grøntsager med fx squash, champignon, blomkål, rødbede eller peberfrugt.
Og krydderierne med fx koriander, timian, kapers, karry, ingefær eller rosmarin.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør linsemel, havregryn og sesamfrø sammen.
Tilsæt vand. Rør dejen til den er jævn og uden klumper.
Tilsæt grøntsager, hvidløg, salt og krydderier. Dejen er nu som en tyk grød.
Steg dellerne på panden med olie til de er sprøde og gyldne på begge sider.
Grøntsagsdellerne er gode både varme og kolde. Fx også i en madpakke.
Prøv at udskifte de nævnte grøntsager med fx squash, champignon, blomkål, rødbede eller peberfrugt.
Og krydderierne med fx koriander, timian, kapers, karry, ingefær eller rosmarin.