Sprødt, lækkert, mættende og nemt.

 1,50 dl linsemel
 1,50 dl havregryn
 1 dl hørfrø
 1 dl solsikkekerner
 1 dl græskarkerner
 1 dl sesamfrø
 1,50 tsk salt
 3 dl vand
 ½ dl rapsolie

1

Hæld alle de tørre ingredienser i en skål.

2

Tilsæt vand og olie og rør sammen.

3

Fordel dejen på 2 bageplader med bagepapir.

4

Smør dejen ud på bagepladen med en dejskraber.

5

Bag i ovnen ca 30 min ved 180 °C ved varmluft.

Tips
6

Knækbrødet kan med fordel forskæres efter 10 min i ovnen, så det er nemmere at knække i firkantet stykker efter det er bagt.

7

Hvis man ikke har alle 4 slags kerner så bare brug dem du har så længe der er 4 dl i alt.

8

Opbevar knækbrødet i en lufttæt dåse så det bevarer sin sprødhed længere.

Ingredienser

 1,50 dl linsemel
 1,50 dl havregryn
 1 dl hørfrø
 1 dl solsikkekerner
 1 dl græskarkerner
 1 dl sesamfrø
 1,50 tsk salt
 3 dl vand
 ½ dl rapsolie

Sådan gør du

1

Hæld alle de tørre ingredienser i en skål.

2

Tilsæt vand og olie og rør sammen.

3

Fordel dejen på 2 bageplader med bagepapir.

4

Smør dejen ud på bagepladen med en dejskraber.

5

Bag i ovnen ca 30 min ved 180 °C ved varmluft.

Tips
6

Knækbrødet kan med fordel forskæres efter 10 min i ovnen, så det er nemmere at knække i firkantet stykker efter det er bagt.

7

Hvis man ikke har alle 4 slags kerner så bare brug dem du har så længe der er 4 dl i alt.

8

Opbevar knækbrødet i en lufttæt dåse så det bevarer sin sprødhed længere.

Glutenfri knækbrød med linsemel