Ca 15 stk.

Det skal du bruge

 ½ l vand
 ½ dl loppefrøskaller(HUSK)
 1 tsk salt
 2 spsk sesam
 2 spsk hørfrø
 2 spsk græskarkerner
 2 spsk solsikkekerner
 1 dl kokosmel
 2 dl havregryn
 2 dl rismel
 2 dl linsemel

Sådan gør du

1

Vand og loppefrøskaller røres sammen og trækker i 15 minutter.

2

Pisk derefter 2 minutter med håndmixer eller rørermaskine.

3

Resten af ingredienserne tilsættes og røres godt igennem.

4

Dejen bliver som en fast grød.

5

Form bollerne med en ske. Dyp skeen i vand, så dejen ikke hænger ved.

6

Bag bollerne i ovnen ved 200°C i ca 30 minutter.

Tips
7

Hvis man ikke har alle slags kerner, så brug dem man har, så længe der er 8 spsk i alt.

 

 

 

 

Ingredienser

 ½ l vand
 ½ dl loppefrøskaller(HUSK)
 1 tsk salt
 2 spsk sesam
 2 spsk hørfrø
 2 spsk græskarkerner
 2 spsk solsikkekerner
 1 dl kokosmel
 2 dl havregryn
 2 dl rismel
 2 dl linsemel

Sådan gør du

1

Vand og loppefrøskaller røres sammen og trækker i 15 minutter.

2

Pisk derefter 2 minutter med håndmixer eller rørermaskine.

3

Resten af ingredienserne tilsættes og røres godt igennem.

4

Dejen bliver som en fast grød.

5

Form bollerne med en ske. Dyp skeen i vand, så dejen ikke hænger ved.

6

Bag bollerne i ovnen ved 200°C i ca 30 minutter.

Tips
7

Hvis man ikke har alle slags kerner, så brug dem man har, så længe der er 8 spsk i alt.

Glutenfri boller med linsemel