Opskrift på nemme glutenfri boller.
Ca 15 stk.
Det skal du bruge
Sådan gør du
Vand og loppefrøskaller røres sammen og trækker i 15 minutter.
Pisk derefter 2 minutter med håndmixer eller rørermaskine.
Resten af ingredienserne tilsættes og røres godt igennem.
Dejen bliver som en fast grød.
Form bollerne med en ske. Dyp skeen i vand, så dejen ikke hænger ved.
Bag bollerne i ovnen ved 200°C i ca 30 minutter.
Hvis man ikke har alle slags kerner, så brug dem man har, så længe der er 8 spsk i alt.
Ingredienser
Sådan gør du
Vand og loppefrøskaller røres sammen og trækker i 15 minutter.
Pisk derefter 2 minutter med håndmixer eller rørermaskine.
Resten af ingredienserne tilsættes og røres godt igennem.
Dejen bliver som en fast grød.
Form bollerne med en ske. Dyp skeen i vand, så dejen ikke hænger ved.
Bag bollerne i ovnen ved 200°C i ca 30 minutter.
Hvis man ikke har alle slags kerner, så brug dem man har, så længe der er 8 spsk i alt.