Disse pandekager er et hit hos børnene. De kan bruges både til morgenmad, eftermiddags snack eller dessert.

Ca 10 stk

 2 bananer
 3 dl vand
 1 dl linsemel
 1 dl havregryn
 1 dl rismel / boghvedemel
 1 tsk bagepulver
 1 tsk kanel
 ½ tsk salt
 olie til stegning

1

Mos bananerne med en gaffel.

2

Rør vand i.

3

Tilsæt resten af ingredienserne.

4

Rør godt rundt til dejen er glat og uden klumper.

5

Steg pandekagerne ved middelvarme.

6

Jeg har valgt at lave dem små og tykke, som amerikanske pandekager da det fungerer bedst med denne dej.

Tips
7

Variere smagen med fx kardemomme, vanilje, kokosmel, appelsin saft, chokolade stykker eller bær.

Ingredienser

 2 bananer
 3 dl vand
 1 dl linsemel
 1 dl havregryn
 1 dl rismel / boghvedemel
 1 tsk bagepulver
 1 tsk kanel
 ½ tsk salt
 olie til stegning

Sådan gør du

1

Mos bananerne med en gaffel.

2

Rør vand i.

3

Tilsæt resten af ingredienserne.

4

Rør godt rundt til dejen er glat og uden klumper.

5

Steg pandekagerne ved middelvarme.

6

Jeg har valgt at lave dem små og tykke, som amerikanske pandekager da det fungerer bedst med denne dej.

Tips
7

Variere smagen med fx kardemomme, vanilje, kokosmel, appelsin saft, chokolade stykker eller bær.

Glutenfri bananpandekager med linsemel