24 42 02 84 (Hverdage kl. 9-15) ditte@linserforlivet.dk

En opskrift som er god til både rugbrødsmadder og som tilbehør.

Det skal du bruge

 4 dl kogte Fuego bønner
 3 stk hakket hvidløg
 1 håndfuld persille
 1 tsk salt
 ½ tsk peber
 1 dl olivenolie
 2 dl vand

Sådan gør du

1

Skyl og iblødsæt Fuego bønner i rigeligt med vand i 10 til 12 timer. Kasser iblødsætnings vandet. Kog Fuego bønnerne i vand tilsat salt i ca 35-40 min.

2

Put alle ingredienserne i en blender eller brug en stavblender og blend til det har en ensartede konsistens.

3

Tilføj mere vand eller olie hvis du vil have en blødere konsistens.

4

Smag til og server.

Tips
5

Skift persillen ud med fx timian eller basilikum.

6

Du kan også bruge kogte linser, ærter, kikærter eller andre bønner i stedet for Fuego bønner.

 

 

 

 

Ingredienser

 4 dl kogte Fuego bønner
 3 stk hakket hvidløg
 1 håndfuld persille
 1 tsk salt
 ½ tsk peber
 1 dl olivenolie
 2 dl vand

Sådan gør du

1

Skyl og iblødsæt Fuego bønner i rigeligt med vand i 10 til 12 timer. Kasser iblødsætnings vandet. Kog Fuego bønnerne i vand tilsat salt i ca 35-40 min.

2

Put alle ingredienserne i en blender eller brug en stavblender og blend til det har en ensartede konsistens.

3

Tilføj mere vand eller olie hvis du vil have en blødere konsistens.

4

Smag til og server.

Tips
5

Skift persillen ud med fx timian eller basilikum.

6

Du kan også bruge kogte linser, ærter, kikærter eller andre bønner i stedet for Fuego bønner.

Notes

Fuego dip

Skriv dig op til nyhedsbrev og få 15% i rabat

Du modtager en rabatkode på mail og kan bruge den en gang til køb i butikken her på siden. 

Tak for din tilmelding, du modtager en mail om lidt med rabatkoden.