En opskrift som er god til både rugbrødsmadder og som tilbehør.
Det skal du bruge
Sådan gør du
Skyl og iblødsæt Fuego bønner i rigeligt med vand i 10 til 12 timer. Kasser iblødsætnings vandet. Kog Fuego bønnerne i vand tilsat salt i ca 35-40 min.
Put alle ingredienserne i en blender eller brug en stavblender og blend til det har en ensartede konsistens.
Tilføj mere vand eller olie hvis du vil have en blødere konsistens.
Smag til og server.
Skift persillen ud med fx timian eller basilikum.
Du kan også bruge kogte linser, ærter, kikærter eller andre bønner i stedet for Fuego bønner.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og iblødsæt Fuego bønner i rigeligt med vand i 10 til 12 timer. Kasser iblødsætnings vandet. Kog Fuego bønnerne i vand tilsat salt i ca 35-40 min.
Put alle ingredienserne i en blender eller brug en stavblender og blend til det har en ensartede konsistens.
Tilføj mere vand eller olie hvis du vil have en blødere konsistens.
Smag til og server.
Skift persillen ud med fx timian eller basilikum.
Du kan også bruge kogte linser, ærter, kikærter eller andre bønner i stedet for Fuego bønner.