Opskrift på lækre deller med bid i. Både god til aftensmaden eller på madpakken.
Ca 14 stk.
Det skal du bruge
Sådan gør du
Skyl og iblødsæt Fuego bønner i rigeligt med vand i 10 til 12 timer. Kasser iblødsætnings vandet. Kog Fuego bønnerne i vand tilsat salt i ca 35-40 min.
Bland linsemel, havregryn og vand sammen og rør rundt.
Hak Fuego bønnerne, kapers, hvidløg og kål og tilsæt.
Tilsæt salt, peber og rosmarin og rør godt rundt. Nu er farsen klar til at blive stegt til deller.
Form dellerne med en ske og steg dem ca 5 min på hver side til de er gylden brune og sprøde.
Brug evt andre grøntsager end rød spidskål. Det kunne også være fx porre, knoldselleri eller gulerod.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og iblødsæt Fuego bønner i rigeligt med vand i 10 til 12 timer. Kasser iblødsætnings vandet. Kog Fuego bønnerne i vand tilsat salt i ca 35-40 min.
Bland linsemel, havregryn og vand sammen og rør rundt.
Hak Fuego bønnerne, kapers, hvidløg og kål og tilsæt.
Tilsæt salt, peber og rosmarin og rør godt rundt. Nu er farsen klar til at blive stegt til deller.
Form dellerne med en ske og steg dem ca 5 min på hver side til de er gylden brune og sprøde.
Brug evt andre grøntsager end rød spidskål. Det kunne også være fx porre, knoldselleri eller gulerod.