Lækre deller med bid i. Både god til aftensmaden eller på madpakken.
Ca 14 stk.

Det skal du bruge

 1 dl linsemel
 1 dl havregryn
 2 dl hakket, kogte Fuego bønner
 2 dl hakket kål fx hvidkål
 2 spsk hakket kapers
 3 stk hakket hvidløg
 2 spsk rosmarin
 1 tsk salt
 ½ tsk peber

Sådan gør du

1

Skyl og iblødsæt Fuego bønner i rigeligt med vand i 10 til 12 timer. Kasser iblødsætnings vandet. Kog Fuego bønnerne i vand tilsat salt i ca 35-40 min.

2

Bland linsemel, havregryn og vand sammen og rør rundt.

3

Hak Fuego bønnerne, kapers, hvidløg og kål og tilsæt.

4

Tilsæt salt, peber og rosmarin og rør godt rundt. Nu er farsen klar til at blive stegt til deller.

5

Form dellerne med en ske og steg dem ca 5 min på hver side til de er gylden brune og sprøde.

Tips
6

Brug de grøntsager du har. Det kunne også være fx porre eller revet gulerod.

 

Ingredienser

 1 dl linsemel
 1 dl havregryn
 2 dl hakket, kogte Fuego bønner
 2 dl hakket kål fx hvidkål
 2 spsk hakket kapers
 3 stk hakket hvidløg
 2 spsk rosmarin
 1 tsk salt
 ½ tsk peber

Sådan gør du

1

Skyl og iblødsæt Fuego bønner i rigeligt med vand i 10 til 12 timer. Kasser iblødsætnings vandet. Kog Fuego bønnerne i vand tilsat salt i ca 35-40 min.

2

Bland linsemel, havregryn og vand sammen og rør rundt.

3

Hak Fuego bønnerne, kapers, hvidløg og kål og tilsæt.

4

Tilsæt salt, peber og rosmarin og rør godt rundt. Nu er farsen klar til at blive stegt til deller.

5

Form dellerne med en ske og steg dem ca 5 min på hver side til de er gylden brune og sprøde.

Tips
6

Brug de grøntsager du har. Det kunne også være fx porre eller revet gulerod.

Fuego Deller med kapers og rosmarin