24 42 02 84 (Hverdage kl. 9-15) ditte@linserforlivet.dk

Opskrift på lækre deller med bid i. Både god til aftensmaden eller på madpakken.
Ca 14 stk.

Det skal du bruge

 1 dl linsemel (eller ærtemel)
 1 dl havregryn
 2,50 dl vand
 2 dl hakket kogte Fuego bønner (svarer til 1 dl tørrede)
 2 dl hakket rød spidskål
 2 spsk hakket kapers
 3 stk fede hakket hvidløg
 1 spsk rosmarin
 1 tsk salt
 0,50 tsk peber

Sådan gør du

1

Skyl og iblødsæt Fuego bønner i rigeligt med vand i 10 til 12 timer. Kasser iblødsætnings vandet. Kog Fuego bønnerne i vand tilsat salt i ca 35-40 min.

2

Bland linsemel, havregryn og vand sammen og rør rundt.

3

Hak Fuego bønnerne, kapers, hvidløg og kål og tilsæt.

4

Tilsæt salt, peber og rosmarin og rør godt rundt. Nu er farsen klar til at blive stegt til deller.

5

Form dellerne med en ske og steg dem ca 5 min på hver side til de er gylden brune og sprøde.

Tips
6

Brug evt andre grøntsager end rød spidskål. Det kunne også være fx porre, knoldselleri eller gulerod.

 

 

 

 

Ingredienser

 1 dl linsemel (eller ærtemel)
 1 dl havregryn
 2,50 dl vand
 2 dl hakket kogte Fuego bønner (svarer til 1 dl tørrede)
 2 dl hakket rød spidskål
 2 spsk hakket kapers
 3 stk fede hakket hvidløg
 1 spsk rosmarin
 1 tsk salt
 0,50 tsk peber
Fuego deller med rød spidskål, kapers og rosmarin

Skriv dig op til nyhedsbrev og få 15% i rabat

Du modtager en rabatkode på mail og kan bruge den en gang til køb i butikken her på siden. 

Tak for din tilmelding, du modtager en mail om lidt med rabatkoden.