Opskrift på sprøde plantebaserede burgerbøffer med masser af smag og god konsistens.
6-8 stk.
Det skal du bruge
Sådan gør du
Hæld linsemel og havregryn i en skål og pisk sammen med vand.
Steg de hakkede svampe på en pande til væsken er fordampet.
Tilsæt svampe, nødder, løg, hvidløg, kapers, salt og peber til farsen og rør godt rundt.
Hvis man synes farsen er lidt for tynd så tilføj lidt ekstra linsemel eller havregryn.
Find en bageplade med bagepapir. Form eller brug en kagering til lave 6-8 linsebøffer.
Bag linsebøfferne i ovnen ved 180 grader i ca 10-15 min til de er faste.
Steg linsebøfferne i olie på panden til de er sprød.
Nu er linsebøfferne klar til at komme i en lækker burger.
Linsebøfferne kan også steges direkte på panden men det kan være svært at styre hvis de er store.
Lav ekstra linsebøffer og frys dem ned efter de har været i ovnen. Når du tager dem op igen skal de bare lige steges på panden og så er de klar.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld linsemel og havregryn i en skål og pisk sammen med vand.
Steg de hakkede svampe på en pande til væsken er fordampet.
Tilsæt svampe, nødder, løg, hvidløg, kapers, salt og peber til farsen og rør godt rundt.
Hvis man synes farsen er lidt for tynd så tilføj lidt ekstra linsemel eller havregryn.
Find en bageplade med bagepapir. Form eller brug en kagering til lave 6-8 linsebøffer.
Bag linsebøfferne i ovnen ved 180 grader i ca 10-15 min til de er faste.
Steg linsebøfferne i olie på panden til de er sprød.
Nu er linsebøfferne klar til at komme i en lækker burger.
Linsebøfferne kan også steges direkte på panden men det kan være svært at styre hvis de er store.
Lav ekstra linsebøffer og frys dem ned efter de har været i ovnen. Når du tager dem op igen skal de bare lige steges på panden og så er de klar.