24 42 02 84 (Hverdage kl. 9-15) ditte@linserforlivet.dk

Denne opskrift på pandekager er et hit hos børnene. De kan bruges både til morgenmad, eftermiddags snack eller dessert.

Ca 10 stk

Det skal du bruge

 2 bananer
 3 dl vand
 1 dl linsemel (eller ærtemel)
 1 dl havregryn
 1 dl boghvedemel (eller hvedemel)
 1 tsk bagepulver
 1 tsk kanel
 ½ tsk salt
 olie til stegning

Sådan gør du

1

Mos bananerne med en gaffel.

2

Rør vand i.

3

Tilsæt resten af ingredienserne.

4

Rør godt rundt til dejen er glat og uden klumper.

5

Steg dem, som små tykke amerikanske pandekager, ved middelvarme.

Tips
6

Variere smagen med fx kardemomme, vanilje, kokosmel, appelsin saft, chokolade stykker eller bær.

 

 

 

 

Ingredienser

 2 bananer
 3 dl vand
 1 dl linsemel (eller ærtemel)
 1 dl havregryn
 1 dl boghvedemel (eller hvedemel)
 1 tsk bagepulver
 1 tsk kanel
 ½ tsk salt
 olie til stegning

Sådan gør du

1

Mos bananerne med en gaffel.

2

Rør vand i.

3

Tilsæt resten af ingredienserne.

4

Rør godt rundt til dejen er glat og uden klumper.

5

Steg dem, som små tykke amerikanske pandekager, ved middelvarme.

Tips
6

Variere smagen med fx kardemomme, vanilje, kokosmel, appelsin saft, chokolade stykker eller bær.

Notes

Bananpandekager med linsemel

Skriv dig op til nyhedsbrev og få 15% i rabat

Du modtager en rabatkode på mail og kan bruge den en gang til køb i butikken her på siden. 

Tak for din tilmelding, du modtager en mail om lidt med rabatkoden.