24 42 02 84 (Hverdage kl. 9-15) ditte@linserforlivet.dk

Gør din hummus mere nordisk og udskift kikærterne med danske gule ærter.

Det skal du bruge

 4 dl kogte gule ærter som Ingrids ærter eller Tip ærter (svarer til ca 2 dl tørret)
 2 fede hvidløg hakket
 ½ dl olivenolie
 1 spsk citronsaft
 1 spsk tahin
 1 tsk spidskommen
 salt og peber
 kogevandet fra ærterne

Sådan gør du

1

Blend kogte ærter, hvidløg, olivenolie, citronsaft, tahin, spidskommen, salt og peber sammen i en blender eller med en stavblender.

2

Tilsæt kogevandet fra ærterne, til du har den konsistens, du ønsker.

3

Smag til med citron, spidskommen, salt og peber, hvis du synes.

Tips
4

Ærterne kan skiftes ud med linser eller bønner.

5

Tilsæt fx ovnbagte løg, rødbede, gulerod eller knoldselleri for at give mere smag og farve.

 

 

 

 

Ingredienser

 4 dl kogte gule ærter som Ingrids ærter eller Tip ærter (svarer til ca 2 dl tørret)
 2 fede hvidløg hakket
 ½ dl olivenolie
 1 spsk citronsaft
 1 spsk tahin
 1 tsk spidskommen
 salt og peber
 kogevandet fra ærterne

Sådan gør du

1

Blend kogte ærter, hvidløg, olivenolie, citronsaft, tahin, spidskommen, salt og peber sammen i en blender eller med en stavblender.

2

Tilsæt kogevandet fra ærterne, til du har den konsistens, du ønsker.

3

Smag til med citron, spidskommen, salt og peber, hvis du synes.

Tips
4

Ærterne kan skiftes ud med linser eller bønner.

5

Tilsæt fx ovnbagte løg, rødbede, gulerod eller knoldselleri for at give mere smag og farve.

Notes

Ærtehummus

Skriv dig op til nyhedsbrev og få 15% i rabat

Du modtager en rabatkode på mail og kan bruge den en gang til køb i butikken her på siden. 

Tak for din tilmelding, du modtager en mail om lidt med rabatkoden.