24 42 02 84 (Hverdage kl. 9-15) ditte@linserforlivet.dk

Nemt, hurtigt og smager godt.
Ca. 10 stk

Det skal du bruge

 1 dl ærtemel (eller linsemel)
 1 dl havregryn
 2 dl vand
 2 dl revet gulerod
 ½ dl hakket løg
 ½ dl hakket soltørret tomat
 2 stk hakket fed hvidløg
 ½ tsk salt
 peber
 olie til stegning fx rapsolie

Sådan gør du

1

Rør ærtemel, havregryn og vand sammen til dejen er jævn.

2

Tilsæt gulerod, løg, soltørret tomat, hvidløg, salt og peber.

3

Steg dellerne på panden med olie ved jævn varme til de er sprøde, gyldne og faste på begge sider.

4

Ærtedellerne er både gode varme og kolde, som i fx madpakken.

Tips
5

Varierer smagen med fx krydderurter, kapers, chili eller spidskommen.

6

Du kan også skifte guleroden ud mned fx squash, svampe, blomkål, rødbede eller endda stokken af broccoli.

 

 

 

 

Ingredienser

 1 dl ærtemel (eller linsemel)
 1 dl havregryn
 2 dl vand
 2 dl revet gulerod
 ½ dl hakket løg
 ½ dl hakket soltørret tomat
 2 stk hakket fed hvidløg
 ½ tsk salt
 peber
 olie til stegning fx rapsolie

Sådan gør du

1

Rør ærtemel, havregryn og vand sammen til dejen er jævn.

2

Tilsæt gulerod, løg, soltørret tomat, hvidløg, salt og peber.

3

Steg dellerne på panden med olie ved jævn varme til de er sprøde, gyldne og faste på begge sider.

4

Ærtedellerne er både gode varme og kolde, som i fx madpakken.

Tips
5

Varierer smagen med fx krydderurter, kapers, chili eller spidskommen.

6

Du kan også skifte guleroden ud mned fx squash, svampe, blomkål, rødbede eller endda stokken af broccoli.

Notes

Ærtedeller med soltørret tomat og gulerødder

Skriv dig op til nyhedsbrev og få 15% i rabat

Du modtager en rabatkode på mail og kan bruge den en gang til køb i butikken her på siden. 

Tak for din tilmelding, du modtager en mail om lidt med rabatkoden.