Nemt, hurtigt og smager godt.
Ca. 10 stk
Det skal du bruge
Sådan gør du
Rør ærtemel, havregryn og vand sammen til dejen er jævn.
Tilsæt gulerod, løg, soltørret tomat, hvidløg, salt og peber.
Steg dellerne på panden med olie ved jævn varme til de er sprøde, gyldne og faste på begge sider.
Ærtedellerne er både gode varme og kolde, som i fx madpakken.
Varierer smagen med fx krydderurter, kapers, chili eller spidskommen.
Du kan også skifte guleroden ud mned fx squash, svampe, blomkål, rødbede eller endda stokken af broccoli.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør ærtemel, havregryn og vand sammen til dejen er jævn.
Tilsæt gulerod, løg, soltørret tomat, hvidløg, salt og peber.
Steg dellerne på panden med olie ved jævn varme til de er sprøde, gyldne og faste på begge sider.
Ærtedellerne er både gode varme og kolde, som i fx madpakken.
Varierer smagen med fx krydderurter, kapers, chili eller spidskommen.
Du kan også skifte guleroden ud mned fx squash, svampe, blomkål, rødbede eller endda stokken af broccoli.