24 42 02 84 (Hverdage kl. 9-15) ditte@linserforlivet.dk

Nemt, hurtigt og smager godt.
Ca. 10 stk

Det skal du bruge

 1 dl ærtemel (eller linsemel)
 1 dl havregryn
 2 dl vand
 2 dl revet gulerod
 ½ dl hakket løg
 ½ dl hakket soltørret tomat
 2 stk hakket fed hvidløg
 ½ tsk salt
 peber
 olie til stegning fx rapsolie

Sådan gør du

1

Rør ærtemel, havregryn og vand sammen til dejen er jævn.

2

Tilsæt gulerod, løg, soltørret tomat, hvidløg, salt og peber.

3

Steg dellerne på panden med olie ved jævn varme til de er sprøde, gyldne og faste på begge sider.

4

Ærtedellerne er både gode varme og kolde, som i fx madpakken.

Tips
5

Varierer smagen med fx krydderurter, kapers, chili eller spidskommen.

6

Du kan også skifte guleroden ud mned fx squash, svampe, blomkål, rødbede eller endda stokken af broccoli.

 

 

 

 

Ingredienser

 1 dl ærtemel (eller linsemel)
 1 dl havregryn
 2 dl vand
 2 dl revet gulerod
 ½ dl hakket løg
 ½ dl hakket soltørret tomat
 2 stk hakket fed hvidløg
 ½ tsk salt
 peber
 olie til stegning fx rapsolie

Sådan gør du

1

Rør ærtemel, havregryn og vand sammen til dejen er jævn.

2

Tilsæt gulerod, løg, soltørret tomat, hvidløg, salt og peber.

3

Steg dellerne på panden med olie ved jævn varme til de er sprøde, gyldne og faste på begge sider.

4

Ærtedellerne er både gode varme og kolde, som i fx madpakken.

Tips
5

Varierer smagen med fx krydderurter, kapers, chili eller spidskommen.

6

Du kan også skifte guleroden ud mned fx squash, svampe, blomkål, rødbede eller endda stokken af broccoli.

Ærtedeller med soltørret tomat og gulerødder

Skriv dig op til nyhedsbrev og få 15% i rabat

Du modtager en rabatkode på mail og kan bruge den en gang til køb i butikken her på siden. 

Tak for din tilmelding, du modtager en mail om lidt med rabatkoden.