24 42 02 84 (Hverdage kl. 9-15) ditte@linserforlivet.dk

Tranum Linser

66,00 kr.184,00 kr.

De økologiske Tranum Linser er dyrket på Naturbruget Tranum i Nordjylland og er af sorten Anicia.

Linserne kan bruges i fx gryderetter og salater.

Rig på protein og kostfibre og er fra naturens side glutenfri.

Læs mere

Levering 3-6 hverdage

Fri fragt til pakkeshop
ved køb for 499,-
Sendes med GLS

  

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Jeg er Ditte og Linser for Livet. Jeg står for alt i forhold til produkterne lige fra at lave mel, veje bælgfrugter af, sætte labels på og sætte på hylderne.

Pia og Flemming,som driver Naturbruget Tranum i Nordjylland, har været en stor del af udviklingen med at dyrke linser i Danmark og har været med siden 2020. 2 dejlige mennesker med stor passion for økologi, grøntsager, frugt og bælgfrugter.

I 2020 såede Pia og Flemming deres første Anicia linser. Vi var alle spændt på, hvordan det ville gå med de fine små linser i den nordjyske kolde jord.  Men også her klarede linseplanten sig selvom høst tidpunktet er senere end på fx Samsø eller Falster. Og siden da har Anicia linser været en fast del af Naturbruget Tranums markplan. De dyrker også flere forskellige slags ærte sorter både gule og grønne.

I 2022 lavede jeg et samarbejde med Pia og Flemming, så jeg får lov til at aftage en del af deres høst af Anicia linser. Så nu er Tranum linsen en fast del af produktudvalget her hos Linser for Livet.

Du kan følge Naturbruget Tranum på Facebook og se deres store udvalg af grøntsager, frugt og bælgfrugter i gennem sæsonen. Eller endnu bedre besøge deres butik hjemme på gården.

Samsø linsen var også af sorten Anicia. 2022 var sidste år, vi dyrkede linser på Samsø, så det er perfekt, at jeg nu kan aftage Anicia linser fra Tranum. Da det var en mindre mængden af Samsø linser som blev dyrket i 2022, bliver Samsø linserne kun solgt i fysiske butikker på Samsø.

Tranum linsen er en mørkegrøn lille fast linse, som ikke koger ud, som er perfekt i fx salater.

Min favorit med Tranum linserne er opskriften på linse granola. Bælgfrugter kan indgå i rigtig mange retter i alle døgnets måltider. Og linser i din granola giver både knas og mæthed.

Yderligere information

Vægt N/A
Vejledende næringsdeklaration pr. 100 g

Energi – 1238 kJ – 294 kcal
Fedt – 1,6 g
heraf mættede fedtsyrer – 0,3 g
Kulhydrat – 37,1 g
heraf sukkerarter – 4,5 g
Kostfibre – 23 g
Protein – 21,4 g
Salt – 0,003 g

Ingredienser

Anicia Linser

Oprindelsesland

Danmark

Opbevaring

Tørt og mørkt

Tilberedning

Skylles og koges i 20-30 min.

Mærkning

DK-ØKO-100 DK-jordbrug, Statskontrolleret økologisk

Produceret af

Linser for Livet ApS, DK-8543 Hornslet

Holdbarhed

Minimum 12 måneders holdbarhed fra bestilling