24 42 02 84 (Hverdage kl. 9-15) ditte@linserforlivet.dk
Tilbud

Linsemel

50,00 kr.192,00 kr.

De røde tyrkiske splitlinser er blevet stenkværnet til mel på Svalegården på Djursland.

Rig på protein og kostfibre og er fra naturens side glutenfri.

Linsemel kan bruges i fx grøntsagsdeller og bagning.

Læs mere

Levering 3-6 hverdage

Fri fragt til pakkeshop
ved køb for 499,-
Sendes med GLS

   

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Jeg er Ditte og Linser for Livet. Jeg står for alt i forhold til produkterne lige fra at lave mel, veje bælgfrugter af, sætte labels på og sætte på hylderne.

Det fine lyserøde linsemel er lavet af 100% økologiske Tyrkiske linser, som jeg kværner på en stenkværn hjemme på Svalegården på Djursland.

Da jeg først begyndte at lave linsemel i 2017, var danske linser ikke en mulighed og jeg valgte at bruge økologiske røde split linser fra Tyrkiet. Den tyrkisk røde split linse indeholder ikke spor af gluten og derfor er melet 100 % glutenfrit.

Nu er vi heldigvis kommet rigtig langt med dyrkningen af danske linser og derfor kan vi nu også tilbyde dansk Tranum linsemel og Falster linsemel.

Linsemel er i Danmark en ny og nem måde at bruge bælgfrugter på. Når linserne er kværnet til mel, er det nemt at bruge i fx bagning, jævne en sovs med eller få dine grøntsagsdeller på at hænge samme.

Linsemel har et højt indhold af protein og kostfibre og kan få dine måltider til at blive mere mættende.

Linsemel er perfekt,når vi laver grøntsagsdeller, for det kan både binde farsen sammen og give mæthed.

Min favorit med linsemel lige nu er bananpandekager med linsemel. De er helt plantebaseret og mætter utrolig meget. Og jeg har testet dem mange gange på mine 2 søde niecer og de er vilde med dem.

Yderligere information

Vægt N/A